A nemzetközi E.ON csoport

A nemzetközi E.ON-csoport németországi központtal Európa számos országában van jelen. A vállalatcsoport – igazodva a nemzetközi energetikai trendekhez – 2016-tól megújult stratégia mentén folytatja működését: az új energiavilág számára kínál megoldásokat.

Az E.ON az első olyan nagy európai energiavállalat, mely teljes mértékben az új energiavilágot helyezi tevékenysége középpontjába. Ebben az energiavilágban az ügyfelek – sokkal inkább, mint korábban bármikor – hatékony és fenntartható energetikai megoldásokat szeretnének kapni. 2025-re a megújuló energiák az E.ON teljes beépített kapacitásainak legalább 80 százalékát teszik majd ki.

Tevékenységünk fókuszában az ügyfeleink állnak. Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy az ő életük jobb legyen. Alaptevékenységeink a legfontosabb energetikai trendeket - mint az innovatív ügyfélmegoldások iránti növekvő kereslet és a megújuló energiaforrások globális szintű bővülése - tükrözik. Mindeközben a múlt hagyományos áramvezetékeit a holnap intelligens energiahálózatai váltják fel.

Az E.ON Európa 13 országában van jelen és tölt be meghatározó szerepet az energiapiacon és az innovatív energetikai megoldások területén. Ma már több mint 33 millió E.ON-ügyfél használja ki a versenyképes áron kínált energetikai termékeink adta lehetőségeket.

40 ezer munkatársunk közel 10 ezer településen él ügyfeleink közösségeinek tagjaként. Ez kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy kollégáink első kézből ismerjék meg ügyfeleink igényeit és a piaci elvárásokat. Vállalatcsoportunk célja, hogy helyi jelenlétünkkel, a teljes üzleti tevékenységet átfogó kapcsolatainknak, valamint a korszerű energiapiacokon megszerzett szakmai tapasztalatainknak köszönhetően gyorsan és rugalmasan vezethessünk be új, komplex energetikai megoldásokat. Célunk, hogy ezen új energetikai megoldások terén is minket válasszanak ügyfeleink.

.