Baleset-megelőzési tanácsok

Egy szikrányi figyelem

Az E.ON Hungária csoport különösen nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, ennek ellenére sajnos minden évben előfordulnak súlyos vagy halálos balesetek az E.ON hálózatai közelében végzett munkavégzés illetve egyéb lakossági tevékenységek során, illetve az azokkal történő véletlen érintkezés miatt. Sajnos évente több súlyos, néha halálos baleset is történik a villamoselosztó–hálózat túlzott megközelítése, azzal történő érintkezés, illetve a gázhálózat rongálása miatt. Ezek megelőzésére csak akkor van lehetőség, ha valamennyien tisztában vagyunk e szolgáltatások biztonsági kockázataival, és megfelelő tudatos magatartással teszünk a balesetek megelőzése érdekében Egy szikrányi figyelemmel megelőzhetőek lennének ezek a tragédiák, ezért az E.ON minden eszközével segíteni szeretne a megelőzésben; mind a lakosság, mind a vállalkozók megfelelő tájékoztatásában.
Az E.ON számára kiemelten fontos, hogy a munkavégzés során betartsa a legszigorúbb biztonsági előírásokat, hiszen az energetika világában veszélyes feladatokkal szembesülünk nap mint nap. Mindannyiunk közös érdeke, hogy tevékenységünk során megelőzzük a baleseteket, és fokozottan figyeljünk társainkra is: az emberi életnél nincs fontosabb!

Baleset-megelőzési oldalunkon hasznos tanácsokat olvashatnak az építkezésen, talajművelésen dolgozók, az önkormányzatok munkatársai, és a hétköznapi emberek is, akik biztonságban szeretnék tudni családjukat. Praktikus ötleteket adunk tehát ahhoz, hogy mindennapjaink a kellemes és biztonságos munkavégzésről és szabadidős tevékenységekről szólhassanak.