Megvilágítjuk a jövőbe vezető utat!

Az E.ON nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásra, ezért már szakmunkás, középiskolás szinttől ajánlunk lehetőségeket azoknak a fiataloknak, akik karrierjük építését egy olyan nemzetközi cégnél szeretnék elkezdeni, mint az E.ON.  Egy olyan vállalatnál, ahol a jövőbe nézünk, új megoldásokat keresünk, és Magyarországra hozzuk a nemzetközi energetikai újításokat.

Karrierprogramjaink azonban nem csak leendő munkavállalóinknak szólnak: Munkatársainkkal hosszú távú kapcsolat építésére törekszünk, és folyamatos fejlődésüket széleskörű képzési programokkal biztosítjuk.  Tehetségprogramjaink mindegyikére jellemző, hogy tervezhető, személyre szabható szakmai fejlődési lehetőséget biztosítanak ambiciózus, cégünknél hosszútávra tervező munkatársainknak.

Tekintse meg karrierprogram ajánlatunkat, és amennyiben valamelyik felkeltette érdeklődését, kérjük, kísérje figyelemmel az aktuális pályázati kiírásokat és jelentkezési határidőket, hogy még időben be tudja nyújtani jelentkezését a kiválasztott programra.

Karrierprogramjainkat különböző rendezvényeken, versenyeken és nyílt napokon is gyakran népszerűsítjük, melyekről részletesebben itt tájékozódhat.